Om oss

Klarsikt utför effektiv och prisvärd fönsterputsning i Malmö och Kalmar med omnejd. Vår verksamhet bygger på kundrelationer där vi alltid har kunden i fokus. Vår ambition är att underlätta din vardag!

För oss är inget uppdrag för stort eller för litet. Våra kunder består av allt från privatpersoner till företag. Vi utför både inomhus- och utomhusputsning.

Inför ett jobb tar vi med allt som behövs. Vi använder endast utrustning av högsta kvalité och har lång erfaran het inom fönsterputsning. Efter utfört arbete är det en självklarhet att vi lämnar det rent och snyggt.

Vårt mål är att genom förtroende bygga en långsiktig relation med våra kunder. Därför kommer alltid samma personal tillbaka till dig om du beställer fönster puts flera gånger. Vår personal talar svenska så ni kan diskutera allt som är viktigt för er med våra anställda.

Vart finns vi?

Klarsikt håller till i Malmö och Kalmar med omnejd. Därför har vi även två besöksadresser. Vi åker alltså gärna ut till dig även om du bor i ett område utanför Malmö eller Kalmar. Hör av dig till oss så bokar vi en tid då vi kan putsa dina fönster!